TaalHobby Kaas

Zelf kruidenkaas maken | Probeerset

Levertijd:
2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (19)

€39,95

Incl. btw
Zelf de lekkerste kruidenkaas maken, met de probeer set kruidenkaas van Hobby Kaas. Leer een pepermelange, Italiaanse kruiden melange en een ui/knoflook melange kaas zelf te maken.

Product informatie

Beginnen om zelf kruidenroomkaas te maken? 

Kies voor de kruidenkaas probeer starter sets Hiermee kun je nu je eigen heerlijke kaas in je eigen keuken maken. Het is tijd om creatief te worden en te genieten van zelfgemaakte kaas en de voldoening van je eigen voedselvoorziening! Hoe leuk is dat?

Wat zit er in deze kruidenkaas set?

Onze kaasmaakset is samengesteld om je alle benodigdheden te bieden om je eerste kaasbereiding tot een succes te brengen.

  • Kaasvorm Gouda met volger (Deksel): Ideaal voor kaasmakers van elk niveau, deze vorm met volger is ontworpen om kaas tot 450 gram te vormen en te persen.
  • Kaasdoek / neteldoek: Een kwaliteitsdoek van 35 cm x 35 cm voor de perfecte weiafdrijving tijdens het persen en de meest strakke korst. 
  • Microbieelstremsel, salpeter, calciumchloride en doseerspuit: Essentiële additieven en instrumenten om de kaasbereiding perfect te beheersen. De calciumchloride wordt geleverd in een 100ML verpakking zodat je altijd genoeg overhoud om een pekelbad mee te maken.
  • Droog / rijping gaas: Voor een gelijkmatige en zorgvuldige rijping met hoge luchtdoorlaatbaarheid op de zijde waar je kaas op het gaas ligt.
  • Kaascoating spons van Hobbykaas: Perfect voor het aanbrengen van de premium coating en de laatste afwerking op je kaascreatie.
  • 250 gram  Kaascoating goudse geel schimmelwerend: Voor het beschermen en verbeteren van de smaak van je kaas.
  • Bakje kruiden, 3x circa 40 gram: De inhoud van het bakje kruiden bevat maar liefst 3 soorten kruiden: Italiaanse melange, ui knoflook melange en een heerlijke hele peper melange.

Welke kruidenkaas kan ik maken met de set?

Je maakt een heerlijke pepermelange, knoflook/ui of Italiaanse kruiden kaas. Verbaas je zelf met het gemak waarop je een eigen specialistisch kruiden kaasje kan maken.

Inclusief instructies

En maak je geen zorgen als je nieuw bent in het kaasmaken - onze set wordt geleverd met duidelijke kaasmaakinstructies voor je eigen keuken. Zelf kaas maken was nog nooit zo makkelijk!

Lees meer

Recent bekeken Wissen

Reviews

Dit product heeft nog geen beoordelingen

Schrijf je eigen review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »