TaalZelf kaas maken leer je hier. De lekkerste kaas maak je zelf | Hobbykaas.nl

Over ons

Welkom en wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij de nieuwste kaasmaak webshop van Nederland.

Samen gaan we op reis om je wat dichter bij je eigen eten te brengen en je nieuwe dingen te leren. We beginnen met de standaard zaken en de basis van het maken van goudse kaas. Met zowel basis materiaal als gevorderden materiaal. Ik ga leuke blogs schrijven en duidelijke instructie video's maken.

Zelf ben ik ooit eens begonnen met de hobby, ik had geen idee wat ik precies deed maar het enthousiasme is blijven hangen. Vanuit mijn omgeving heb ik gemerkt dat er veel nieuwsgierigheid is naar het proces en wordt mij vaak gevraagd om een workshop te geven. 

Zelf ben ik al 10 jaar werkzaam in de kaas en ik heb ontzettend veel geleerd. Graag wil ik mijn kennis met je delen en je aansteken met de voldoening van je eigen levensmiddelen produceren en je laten kennis maken met een heel nieuw spectrum van je smaak papillen.

Steeds nieuwe producten

Dit is het prille begin van de webshop. Het is echt ontzettend veel om dit goed voor elkaar te maken, hebben en houden dus op dit moment houd ik het bij de basis tot ik het webshop proces ook onder de knie heb :) 

Uiteindelijk gaan we alles aanbieden voor zuivel met de focus op kaas. Denk aan alle soorten kruiden kaas, brie, roomkaas, cheddar, feta en wat we nog meer kunnen doen.

Als doel heb ik ook om je kennis te laten maken met het zelf maken van vla, yoghurt en kwark. Dan niet met de standaard smaak stoffen maar met echte vanille goede aardbei additieven en zo verder.

Mijn missie

Tegenwoordig staan we zo ontzettend ver van ons eten dat we bijna niet weten wat we precies eten en hoe dit gemaakt wordt en wat het proces is. Ik wil je kennis laten maken en enthousiast over de eindeloze mogelijkheden die er zijn. Voor iedereen die aan de slag wil ga ik een oplossing bieden of je nu zuivel uit de supermarkt haalt of bij de boer. Een complex proces simpel maken, dit is de beste omschrijving die ik er aan wil geven. Het is ontzettend leuk en makkelijk en geeft veel voldoening om te maken. De emotie van het zelf maken smaakt al minstens zo goed als het product dat je zelf maakt.

De naam Hobby Kaas

Hoewel we veel breder gaan dan alleen kaas is dit de naam: Als iemand mij ooit vroeg naar hobby's of vrije tijd besteding was mijn antwoord altijd: Ik maak hobby kaas. Dit gaf altijd veel vreemde blikken en wekte veel nieuwsgierigheid op dus dat is de naam van het bedrijf en website.

 

Bedankt!

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om het beknopte verhaal te lezen en ik hoop dat we binnenkort alweer zover zijn dat we dit verhaal kunnen updaten en weer een stukje verder zijn!

Groet Danny en maak er een Kaas-tastische dag van!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »