TaalRademaker€13,50

Rademaker

 

Rademaker bv de hoef

Wij zijn enorm blij met onze waardevolle samenwerking met groothandel Rademaker, gevestigd in het prachtige De Hoef. Dit bedrijf heeft een rijke geschiedenis en biedt een breed scala aan producten en diensten die van onschatbare waarde zijn voor kaas- en zuivelbereiders zoals wij bij Hobbykaas.nl. In deze tekst deel ik graag onze ervaringen en de geschiedenis van dit bijzondere bedrijf.

De geschiedenis van Rademaker de Hoef

Gebr. Rademaker is een naam die bekendheid geniet onder boerenkaas- en zuivelbereiders. Het bedrijf werd lang geleden opgericht door de broers Joop en Cor Rademaker. Hoewel zij helaas vroegtijdig zijn overleden, wordt het bedrijf al bijna 25 jaar met passie geleid door Henry en Marja Rademaker. Samen met toegewijde medewerkers, die net zo lang bij Gebr. Rademaker werken, zetten zij zich in om de kaas- en zuivelbereiders te ondersteunen.

Bij een bezoek aan het bedrijf van Gebr. Rademaker wordt de lucht gevuld met de heerlijke geur van kruiden. Het bedrijf is bezig met het afwegen en inpakken van deze kruiden, die essentieel zijn voor de smaak van kaas. Naast het boekje Kaas je kaasje, de Rademaker kaaspers en lekkere kruiden bieden ze een indrukwekkend assortiment aan zuurselconcentraten, stremsels, coatings, paraffine, en vruchtenmengsels.

Het brede assortiment van Rademaker

Een van de opvallende kenmerken van Gebr. Rademaker is hun uitgebreide assortiment kruidenmelanges, zowel biologisch als niet-biologisch. Ze hebben meer dan honderd verschillende smaken ontwikkeld, van traditionele aardbeien en kersen tot ongebruikelijke combinaties zoals cranberry-appel en lychee-framboos. Al deze producten worden met veel zorg en aandacht geproduceerd met natuurlijke ingrediënten die perfect passen bij boerderijzuivel.

Maar het aanbod van Gebr. Rademaker beperkt zich niet tot kruiden alleen. Ze leveren ook een verscheidenheid aan andere benodigdheden, waaronder kaasvormen, thermometers, laarzen, mutsen en kaasmaakapparatuur. Hun doel is niet alleen om producten te verkopen, maar ook om klanten te voorzien van waardevol advies en kennis.

Advies en kennisdeling

Bij Gebr. Rademaker geloven ze in het actief meedenken en delen van hun expertise met klanten. Ze willen een kennisbron zijn waar anderen profijt van kunnen hebben. Henry Rademaker deelt vaak zijn kennis over bijvoorbeeld het belang van zuursel, stremsel, kruiden, paraffine, en het experimenteren met smaken.

Een belangrijke overgang

In het jaar 2023 heeft Gebr. Rademaker een belangrijke overgang ondergaan. Het Belgische bedrijf Colac heeft de aandelen van Gebr. Rademaker overgenomen. Deze overgang markeert een nieuwe fase voor het bedrijf. Toch blijft de bedrijfsnaam, contactinformatie en het personeel ongewijzigd. Henry en Marja Rademaker blijven betrokken en toegewijd aan het bedrijf dat ze met zoveel liefde hebben opgebouwd.

Rademaker is belangrijk voor de boerderijzuivelsector

Het is duidelijk dat Gebr. Rademaker een unieke rol speelt in de kaas- en zuivelindustrie. Ze leveren niet alleen hoogwaardige producten, maar bieden ook ongeëvenaarde ondersteuning en advies aan hun klanten. Ze zijn een cruciale schakel in het succes van boerderijzuivelbereiders.

Henry Rademaker benadrukt dat lokale producten met een verhaal in deze tijd populairder zijn dan ooit. Boerenkaas en boerenzuivel, met hun rijke geschiedenis en authenticiteit, zijn in trek bij consumenten die op zoek zijn naar kwaliteit en verbinding met lokale producenten.

Rademaker producten koop je bij Hobbykaas.nl

Onze samenwerking met Gebr. Rademaker is gebaseerd op wederzijds respect, passie voor zuivelbereiding en het delen van kennis. We kijken uit naar een gouden toekomst voor de boerderijzuivelsector, waar Gebr. Rademaker ongetwijfeld een blijvende en waardevolle rol zal spelen. Bij Hobbykaas.nl zijn we trots op onze samenwerking met dit bijzondere bedrijf, en we hopen dat jij hun producten en expertise net zo waardevol zult vinden als wij.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »