TaalKadova kaasvormenKadova kaasvormen

Perfectie met de kaasvormen van Kadova

 

Met de unieke Kadova kaasvormen haal je het beste in huis voor het kaasmaken in eigen keuken. De vormen en volgers zijn compleet inclusief een net en volger net. Hoewel deze kaasvormen in een hoger prijssegment zitten, zijn ze de investering dubbel en dwars waard.Wat onderscheidt een Kadova kaasvorm van de rest?

 

Kadova heeft de karakteristieke vormen van alle klassieke Nederlandse kazen, zoals Gouda en Edam. De vormen zijn gepatenteerd en allemaal voorzien van een unieke code waardoor je kan controleren op authenticiteit. De kaasvormen worden standaard compleet geleverd met vormnet en en volgernet. Met deze netten maak je ontzettend strakke kazen met een mooi gevormde dichte korst, ook is de weiafdrijving tijdens het persen meer dan uitstekend waardoor de kans op een zure kaas minimaal is!

 

De voordelen van Kadova:

 

  • Weiafdrijving gaten ook in de volger
  • Compleet met vormnet en volgernet
  • Uniek genummerd
  • Degelijke en sterke vormen
  • Stapelbaar tijdens het persen
  • Het beste voor in de keuken
  • Netten zijn los na te bestellen
  • Makkelijk reinigbaar

 

Het enige waar je op moet letten is dat de netten niet te warm worden, er bestaat dan een kleine kans op schade aan de netten boven de 50 graden celcius. 

 

Gun jezelf het beste! 

 

Kies Kadova. Een Kadova kaasvorm is een 1 malige investering en zeker de moeite waard!

 

Een Kadova tip:

 

Na het persen haal de volger van de vorm en leg de kaas erop, vervolgens verwarm je de vorm en het net met warm water en leg je de kaas omgekeerd in de vorm voor de laatste 20 minuten rijping voor het pekelbad. Op deze manier valt de volger rand weg en heb je een ongekend mooie kaas!

Kadova kaasvormen koop je voordelig online

Kadova kaasvormen zijn jouw toegang tot kaassucces. In de wereld van kaasmaken is de keuze van de juiste kaasvorm van het grootste belang. Het bepaalt niet alleen de uiteindelijke vorm van je kaas, maar heeft ook invloed op de textuur en smaak. Door Kadova kaasvormen te kopen, investeer je in de perfecte kaaservaring. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en prestaties. Kies voor Kadova kaasvormen.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »