TaalCHR Hansen€8,50
Stukprijs: €9,95 /

CHR Hansen

 

CHR. Hansen start culturen, het beste van de markt.

Al 140 jaar een fermentatie specialist. CHR Hansen is een Deens bedrijf dat zich al 140 jaar bezig houd met fermentatie van zuivel en heeft hierin de absolute top bereikt.

Bij Hobbykaas.nl zijn we gepassioneerd als het gaat om kaas maken, en we begrijpen dat het maken van de perfecte kaas een combinatie is van uitproberen en testen. Dat is waarom we trots zijn om CHR. Hansen start culturen aan te kunnen bieden, jouw ultieme partner voor het maken van kaas van topkwaliteit.

Starter cultures voor elke kaassoort

CHR. Hansen biedt een breed scala aan DVS® & EASY-SET™ culturen voor elk kaassegment. Onze starterculturen zijn verdeeld in acht kaassegmenten, die vele verschillende kaastypes omvatten. Niet alleen voor kaas maar ook yoghurt en kwark zijn dit de start culturen die je nodig hebt.

Hoe kunnen we helpen?

Al onze kaasculturen zijn verkrijgbaar in een handig DVS® (Direct Vat Set) verpakking ingevroren en kunnen direct in de melk worden verwerkt. DVS®  culturen hebben geen activering of andere behandeling nodig voor gebruik, en ze bieden verschillende voordelen, zoals flexibiliteit in gebruik, consistente prestaties en de mogelijkheid om aangepaste cultuurmixen te gebruiken.

Het geheim achter CHR hansen culturen

CHR. Hansen is een toonaangevend bioscience-bedrijf met een rijke geschiedenis en een sterke focus op de voedingsindustrie. Ze leveren melkzuur bacterieculturen van topkwaliteit die essentieel zijn voor de kaasproductie. Hun uitgebreide ervaring en toewijding aan kwaliteit maken hen de perfecte keuze voor kaasliefhebbers en kaasproducenten.

Een erfenis van kwaliteit en innovatie

CHR. Hansen begon als een pionier in enzymen en heeft sindsdien een lange weg afgelegd. Hun starterculturen zijn de vrucht van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, en ze blijven de standaard zetten voor kaasproductie wereldwijd.

Bij Hobbykaas.nl zijn we er trots op CHR. Hansen Starter Culturen aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten. We geloven in het leveren van de beste producten om je te helpen de kaas van je dromen te maken.

Waarom CHR. Hansen starter culturen bij Hobbykaas.nl?

Bij Hobbykaas.nl streven we naar niets minder dan perfectie als het gaat om het maken van kaas. Daarom hebben we gekozen voor CHR. Hansen als onze partner voor starterculturen. Hun toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid sluit naadloos aan bij onze eigen waarden.

Als je op zoek bent naar de beste starterculturen voor jouw kaasavontuur, kies dan voor CHR. Hansen en koop ze bij Hobbykaas.nl. We staan altijd klaar om je te helpen de kunst van het kaasmaken naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek CHR. Hansen Starter Culturen bij Hobbykaas.nl en begin vandaag nog aan je reis naar de perfecte kaas!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »