TaalCHR Hansen

Exact Kefir 1 | CHR Hansen

Levertijd:
2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (8)

€19,95

Incl. btw
Exact Kefir 1 van Chr. Hansen: de perfecte startercultuur voor zelfgemaakte kefir. Met een milde smaak en rijke textuur. Eenvoudig thuis te bereiden voor heerlijke en gezonde kefir. Geniet van de voordelen van probiotica in deze gefermenteerde drank.

Product informatie

Exact Kefir 1 van Chr. Hansen, de beste kefir startercultuur!

De Exact Kefir 1 van Chr. Hansen, een hoogwaardige startercultuur die is ontworpen om thuis heerlijke en gezonde kefir te produceren. Met Exact Kefir 1 kun je genieten van de authentieke smaak en voordelen van deze gefermenteerde drank, rechtstreeks in je eigen keuken.

Inhoud en gebruiksaanwijzing

Elke verpakking van Exact Kefir 1 bevat 100U aan startercultuur, voldoende voor de bereiding van maar liefst 1000 liter melk. Met een eenvoudige gebruiksaanwijzing is het maken van je eigen kefir een fluitje van een cent. Haal de cultuur direct uit de vriezer en voeg 2 gram toe aan elke liter melk. Laat het mengsel vervolgens tot 15 uur fermenteren bij een temperatuur tussen 25 en 35 graden Celsius voor het beste resultaat. Voor de beste kwaliteit kefir gebruik je een pH meter of pH test strookjes om op het juiste moment je kefir te koelen.

Geniet van verse en gezonde kefir

Met Exact Kefir 1 van Chr. Hansen kun je genieten van verse kefir met een milde en romige smaak, boordevol probiotische bacteriën en gisten die goed zijn voor je darmgezondheid. Maak kefir onderdeel van je dagelijkse routine en ervaar de talloze voordelen van deze traditionele gefermenteerde drank.

Gebruiksaanwijzing

Elke verpakking van Exact Kefir 1 bevat 100U aan startercultuur, voldoende voor de bereiding van maar liefst 1000 liter melk. Met een eenvoudige gebruiksaanwijzing is het maken van je eigen kefir een fluitje van een cent. Haal de cultuur direct uit de vriezer en voeg 2 gram toe aan elke liter melk. Laat het mengsel vervolgens tot 15 uur fermenteren bij een temperatuur tussen 25 en 35 graden Celsius voor het beste resultaat.

Waar bewaar je het?

Bewaar de FD-DVS eXact KEFIR 1 bij temperaturen onder -18°C om de optimale kwaliteit te behouden. De houdbaarheid is minstens 12 maanden vanaf de fabricagedatum, mits op de juiste manier bewaard. Bij een temperatuur van +5°C (41°F) blijft de kefir minstens 6 weken goed.

Wat zit erin?

Onze kefir-culturen bevatten geen allergenen zoals vermeld in de EU-labelingrichtlijn 2000/13/EC. We streven naar hoogwaardige producten en staan garant voor de veiligheid en kwaliteit van onze kefir-culturen.

Waarom Hobbykaas?

Bij Hobbykaas zijn we gepassioneerd door zelfgemaakte lekkernijen. We bieden hoogwaardige producten zoals Exact Kefir 1 van Chr. Hansen, waarmee je thuis kunt genieten van de authentieke smaak van kefir. Met onze producten en expertise helpen we je om de magie van zelfgemaakte kefir te ontdekken en toe te voegen aan jouw culinaire avonturen.

Ontdek de eenvoud en heerlijkheid van zelfgemaakte kefir met Exact Kefir 1 van Chr. Hansen. Met de perfecte balans van smaak en gezondheid is deze startercultuur de ideale keuze voor iedereen die wil genieten van verse en voedzame kefir in hun eigen huis.

Lees meer

Recent bekeken Wissen

Reviews

Dit product heeft nog geen beoordelingen

Schrijf je eigen review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »