TaalHobby Kaas

Foenergriek | Fenegriek

Levertijd:
2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (5)

€2,75

Incl. btw
Zelf kaas maken. Geef je kaas een heerlijke nootsmaak met foenergriek. Maak je eigen speciaal kaas met de tijdloze kaas kruiden van Hobby Kaas

Product informatie

Foenergriekzaad voor kaasbereiding

Ontdek de dynamiek van energie toegevoegd aan jouw kaascreaties met onze  samengestelde foenergriekzaad. Deze unieke toevoeging aan je kaas zorgt voor een heerlijke nootsmaak.

Geselecteerde zaden

Onze foenergiekzaden bestaan uit een zorgvuldige selectie van kwalitatief hoogwaardig zaden. Deze krachtige combinatie voegt niet alleen textuur toe, maar ook een versterkende smaak en een heerlijke nootsmaak aan jouw kaascreaties.

 

Transformeer jouw kaas met foenergie

Gebruik de foenergriek zaden eenvoudig door de aanbevolen dosering van 5 gram per 10 liter melk toe te voegen aan je kaasmengsel. Voeg deze energieke mix toe aan de wrongel voor het persen, zodat de zaden zich gelijkmatig verspreiden en de kaas verrijken met een voedzame dimensie en een heerlijke nootsmaak.

Gebruiksaanwijzing

  1. Dosering (5 gram per 10 liter melk): Voeg 5 gram zaden toe per 10 liter melk tijdens het kaasbereidingsproces. Deze dosering garandeert een perfecte balans tussen smaak en voedingsstoffen.

  2. Toevoegen aan Wrongel voor het Persen: Meng de zaden gelijkmatig met de wrongel voordat je begint met persen. Hierdoor zullen de zaden zich verspreiden en hun voedzame eigenschappen aan de kaas toevoegen, inclusief een heerlijke nootsmaak.

  3. Mengen en Rijpen: Laat de kaas rijpen volgens je gebruikelijke kaasbereidingsproces. De zaden zullen zich vermengen, een knapperige textuur toevoegen en jouw kaas een energieke twist en een heerlijke nootsmaak geven.

 

Lees meer

Recent bekeken Wissen

Reviews

Dit product heeft nog geen beoordelingen

Schrijf je eigen review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »