TaalHobby Kaas

Zwarte peper mix

Levertijd:
2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (6)

€3,85

Incl. btw
Pittige zwarte peper mix voor een smaak explosie in je kaas. Ambachtelijke en exclusieve kaasbereiding thuis. 100 gram

Product informatie

Zwarte peper mix voor kaasbereiding

Duik in de pittige wereld van smaken met onze ambachtelijk samengestelde zwarte peper mix, speciaal ontwikkeld om een krachtige zwarte pepersmaak toe te voegen aan jouw zelfgemaakte kazen.

Goed verpakt, conserveer de kwaliteit en aroma's

Onze zwarte peper mix is een meesterwerk van zorgvuldig geselecteerde zwarte peperkorrels en aanvullende kruiden. Dit exclusieve mengsel biedt niet alleen een intense zwarte pepersmaak maar voegt ook complexiteit en diepte toe aan jouw kaascreaties. De her sluitbare verpakking behoudt niet alleen de versheid, maar straalt ook ambachtelijk vakmanschap uit.

Krachtige zwarte pepersmaak, een sensatie voor de zintuigen

Deze melange belooft een krachtige zwarte pepersmaak die jouw kaas een onmiskenbare scherpte geeft. De korrels vermengen zich met de romigheid van kaas, waardoor een smaakvolle sensatie ontstaat die de zintuigen prikkelt.

 

Transformeer jouw kaas in minuten

Voeg eenvoudig de aanbevolen dosering van 5 gram per 10 liter melk toe aan je kaasmengsel. Laat de Zwarte Peper Mix zijn magie doen terwijl het zich vermengt met de wrongel voor het persen.

Gebruiksaanwijzing

  1. Dosering (5 gram per 10 liter melk): Voeg 5 gram Zwarte Peper Mix toe per 10 liter melk tijdens het kaasbereidingsproces. Dit recept garandeert een krachtige zwarte pepersmaak die jouw kaas naar een hoger niveau tilt.

  2. Toevoegen aan Wrongel voor het Persen: Meng de melange gelijkmatig met de wrongel voordat je begint met persen. Hierdoor zullen de zwarte peperkorrels zich gelijkmatig verspreiden in de kaas.

  3. Mengen en Rijpen: Laat de kaas rijpen volgens je gebruikelijke kaasbereidingsproces. De Zwarte Peper Mix zal zich tijdens het rijpen vermengen, waardoor een unieke smaakervaring ontstaat.

Voeg een pittige twist toe aan jouw kaascreaties met onze ambachtelijke Zwarte Peper Mix en geniet van de intensiteit van zwarte peper. Ervaar de smaakvolle sensatie!

Lees meer

Recent bekeken Wissen

Reviews

Dit product heeft nog geen beoordelingen

Schrijf je eigen review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »