TaalHobby Kaas

Mosterd melange

Levertijd:
2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (4)

€2,75

Incl. btw
Heerlijke mosterd melange voor een smaak explosie in je kaas. Ambachtelijke en exclusieve kaasbereiding thuis. 100 gram

Product informatie

Intensifieer jouw Kaas met de mosterd melange 

Ontdek de opwindende wereld van smaken met onze samengestelde mosterd melange, speciaal ontworpen om een lekkere mosterdsmaak toe te voegen aan jouw zelfgemaakte kazen.

Meesterlijk vakmanschap

Onze mosterd melange is een meesterwerk van zorgvuldig geselecteerde mosterdzaden. Dit exclusieve mengsel biedt niet alleen een heerlijke mosterdsmaak maar voegt ook een subtiel aroma toe aan jouw kaascreaties. De her sluitbare verpakking behoudt niet alleen de versheid, maar straalt ook ambachtelijk vakmanschap uit.

Een sensatie voor de zintuigen

Deze melange belooft een mosterdsmaak die jouw kaas een onmiskenbare kick geeft. De herkenbare scherpte van mosterd vermengt zich met de romigheid van kaas, wat resulteert in een smaakvolle sensatie voor de zintuigen.

Her-sluitbare verpakking 

Onze her sluitbare verpakking is niet alleen functioneel maar ook een visueel statement. Het ontwerp straalt stijl uit en belooft een smaakvolle toevoeging aan jouw kaasbereidingservaring.

Transformeer jouw kaas in minuten

Voeg eenvoudig de aanbevolen dosering van 5 gram per 10 liter melk toe aan je wrongel. Laat de mosterd melange zijn magie doen terwijl het zich vermengt met de wrongel voor het persen.

Gebruiksaanwijzing

  1. Dosering (5 gram per 10 liter melk): Voeg 5 gram Mosterd Melange toe per 10 liter melk tijdens het kaasbereidingsproces. Dit recept garandeert een krachtige mosterdsmaak die jouw kaas naar een hoger niveau tilt.

  2. Toevoegen aan Wrongel voor het Persen: Meng de melange gelijkmatig met de wrongel voordat je begint met persen. Hierdoor zullen de mosterdsmaak en aroma zich gelijkmatig verspreiden in de kaas.

  3. Mengen en Rijpen: Laat de kaas rijpen volgens je gebruikelijke kaasbereidingsproces. De Mosterd Melange zal zich tijdens het rijpen vermengen, waardoor een unieke smaakervaring ontstaat.

Ontdek de kracht van mosterd met onze ambachtelijke mosterd melange en voeg een opwindende dimensie toe aan jouw zelfgemaakte kazen. Geniet van de intense smaakbeleving!

 
 
 
Lees meer

Recent bekeken Wissen

Reviews

Dit product heeft nog geen beoordelingen

Schrijf je eigen review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »