TaalHobby Kaas

Microgeperforeerde Kaasvorm CMT 550 Gram

Levertijd:
2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (40)

€47,00

Incl. btw
Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan ons assortiment: de Micro-geperforeerde Kaasvorm, nu beschikbaar bij Hobbykaas met een exclusieve introductie aanbieding! Perfect voor thuis kaasmakers die streven naar kwaliteit, gemak en perfectie.

Product informatie

Microgeperforeerde Kaasvorm CMT - Introductieaanbieding!

Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan ons assortiment: de Micro-geperforeerde Kaasvorm, nu tijdelijk beschikbaar bij Hobbykaas met een exclusieve introductie aanbieding! Perfect voor thuis kaasmakers die streven naar kwaliteit, gemak en perfectie.

Belangrijkste kenmerken:

 1. Van 200 tot 550 gram kaas
  Ideaal voor thuis kaasmakers die kleinere batches willen maken. Nu maak jij eenvoudig diverse kazen in handzame porties.
 2. Geen kaasdoek of net nodig
  Dankzij de micro-geperforeerde structuur hoef je geen kaasdoek of kaasnet te gebruiken, wat het proces vereenvoudigt en versnelt.
 3. Duurzaam en sterk
  Gemaakt van duurzame materialen voor langdurig gebruik. Deze CMT-500 kaasvorm is ontworpen om vaak en met hoge pers gewichten gebruikt te worden, hierdoor zal in eigen keuken de kaasvorm onverwoestbaar blijken.
 4. Geen slijtage van netjes
  Vermijd het gedoe van versleten netjes of haakjes hierin. Deze ultieme kaasvorm biedt een alternatieve en verbeterde oplossing.
 5. Stapelbare kaasvorm
  Bespaar ruimte met de stapelbare vorm. Perfect voor stapelen onder je pers en daarmee een efficiënte kaasproductie. Verhoog je gestapelde kans op succes, de vormen passen perfect op elkaar en met de volger geleiding is er nagenoeg geen kans op omvallen.
 6. Unieke volger geleiding
  Voorkom scheve positionering van de volger en het risico van vallen tijdens het persen of scheve kaas in de vorm. Hierdoor kun je genieten van een geïmproviseerde pers op wat voor manier dan ook.
 7. Bestand tegen hoge persdruk
  Kan moeiteloos hoge persdruk aan, wat resulteert in een verkorte perstijd en een verbeterd productieproces.
 8. Gemakkelijk te reinigen :De kaasvorm kan met de hand of in de vaatwasmachine gereinigd worden. Reinig de kaasvorm grondig met temperaturen tot wel 65 graden, daardoor worden schadelijke bacteriën gedood. Hierdoor heb je een hygiënische kaasbereiding.
 9. Zeer goede wei afvloeiing.  Door de microperforaties vloeit de wei snel en efficiënt weg, wat de kaas kwaliteit en de korst ten goede komt. Ook hoef je de kaas niet meer te draaien in de vorm. Een bijzonderheid van deze kaasvorm is, dat de Micro-perforaties gesynchroniseerd zijn met de oppervlakte structuur, wat de wei afvoer nog meer verbetert en zorg draagt dat de kaaskorst 100% gesloten is. Een goede dichte kaaskorst voorkomt schimmels en andere ongewenste indringers. 

 

Hoe herken ik de unieke vormen van CMT?


In de kaasvorm zitten 2 kleine potlood streepjes die na tig keer reinigen verdwijnen.
Dit is het bewijs, dat de de microperforatie gesynchroniseerd is met de microkanalen die samenwerken
om de wei optimaal te laten afvloeien. 

 

Exclusieve introductieaanbieding

Wees één van de eersten die profiteert van de voordelen van deze innovatieve kaasvorm. Nu krijg jij de kans om de micro-geperforeerde kaasvorm van CMT te kopen.

Door deze unieke samenwerking tussen CMT en Hobbykaas, ga jij van hobbyist naar kaasmeester. Verbeter je kaasbereiding met de micro-geperforeerde kaasvorm van CMT.

 

Bestel vandaag nog en ontdek hoe eenvoudig deze kaasvorm in gebruik, is!

Lees meer

Recent bekeken Wissen

Reviews

5 stars based on 2 reviews
Schrijf je eigen review


5 from 5
Nu voor het eerst gebruikt.
Praktisch, handig, jammer ik zou het graag groter willen, helaas nog niet gevonden. Wat zoek ik? Een soort gouda platte kaas vorm voor voor max 20 lit melk ivm pan inhoud.
Iemand advies?
Yvonne Korteweg
Geplaatst op 14 Juli 2024 at 22:25


5 from 5
Wat een geweldige vorm! Geen gekut meer met kaasdoek, gewoon rechtstreeks in de vorm. Geeft ook een mooi motiefje aan de buitenkant van de kaas. De vorm is stevig, heel erg blij mee!
Sjoerd Stekkie
Geplaatst op 23 Maart 2024 at 10:01
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »