TaalHobby Kaas

Calciumchloride 100 ML met doseerspuit

Levertijd:
2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (64)

€7,50

Incl. btw
Calciumchloride 100 ML met 6 ML doseerspuit. Onze Calciumchloride is gemarkeerd met E-509, wat betekent dat het veilig is voor beperkt gebruik in voeding.

Product informatie

Calciumchloride 100 ML met 6 ML Doseerspuit

Ontdek de voordelen van Calciumchloride, ook wel bekend als kalkzout, met onze handige 100 ML fles inclusief 6 ML doseerspuit. Deze essentiële stof bevordert de stremming van gepasteuriseerde melk en is gemarkeerd als E-509 voor beperkt gebruik in levensmiddelen.

Waarom calciumchloride?

Calciumchloride, oftewel kalkzout, is een cruciaal ingrediënt om de melkstremming te verbeteren, vooral na pasteurisatie. Het draagt bij aan een betere kaasbereiding door de structuur en textuur van de kaas te optimaliseren.

Dosering en gebruik

De aanbevolen dosering is 4/5 druppels per liter melk, wat overeenkomt met 0,2 ML. Gebruik de meegeleverde 6 ML doseerspuit voor nauwkeurige metingen. Bij het eerste gebruik, druk stevig op de druppelaar om deze te activeren. Na de initiële activering kan de druppelaar normaal worden gebruikt.

Veilig en efficiënt

Onze Calciumchloride is gemarkeerd met E-509, wat betekent dat het veilig is voor beperkt gebruik in voeding. De handige doseerspuit maakt het doseren eenvoudig en nauwkeurig, waardoor je de perfecte hoeveelheid kunt toevoegen voor een optimale kaasbereiding.

Bestel nu voor perfecte kaasresultaten

Verbeter je kaasbereiding met Calciumchloride 100 ML inclusief 6 ML doseerspuit. Bestel vandaag nog en ontdek de verbeteringen in structuur en smaak in je zelfgemaakte kazen.

Liever een compleet kaasmaak additieven setje?

Ontdek het gemak van kaasmaken met het complete setje 100 ML kaasmaak additieven van Hobbykaas.nl. Dit setje bevat essentiële ingrediënten, waaronder microbieel stremsel, salpeter, en calciumchloride, om jouw kaasbereiding naar een hoger niveau te tillen. Dit setje voorziet in alles wat je nodig hebt voor een succesvol kaasbereidingsproces.

Bestel nu en ervaar de voldoening van het creëren van heerlijke kazen in jouw eigen keuken!

Lees meer

Recent bekeken Wissen

Reviews

Dit product heeft nog geen beoordelingen

Schrijf je eigen review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »