TaalHobby Kaas

Microbieel stremsel 30 ml met doseerspuit

Levertijd:
2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (54)

€4,00

Incl. btw
Ontdek ons microbieel stremsel, rechtstreeks uit het laboratorium en een echte favoriet onder kaasmakers. Ons microbieelstremsel is gemaakt uit schimmels en gisten en is daarmee vegetarisch.

Product informatie

Een persoonlijke favoriet

Ontdek ons microbieel stremsel, rechtstreeks uit het laboratorium en een echte favoriet onder kaasmakers. Dit product wordt aanbevolen voor iedereen die zelf kaas maakt, of je nu een beginner bent of al meer ervaring hebt.

Met een concentratie van 220 IMCU, is de dosering van ons stremsel zeer precies. Voor het maken van harde kaas adviseren we een dosering van 5 tot 8 druppels per liter melk, oftewel 0,2 tot 0,3 ML, om een strakke stremming te verkrijgen. Voor zachte kaas volstaan 1 à 2 druppels. de verpakking is genoeg om 150 liter melk te laten stremmen.

Innovatief bewaarpotje met doseerspuit

Elk bewaarpotje bevat zowel een handige druppelaar als een doseerspuit voor nauwkeurige dosering. Heb je een voorkeur voor een 1 ML doseerspuit? Geef dit dan aan in de opmerkingen bij je bestelling, en we zorgen dat je een 1 ML doseerspuit ontvangt in plaats van de standaard 6 ML doseerspuit. Onze doseerspuiten zijn steriel en worden steriel verpakt geleverd.

Eenvoudig in gebruik

Bij het eerste gebruik dien je de doseerspuit stevig door de druppelaar te drukken. Daarna kun je de druppelaar nog steeds gebruiken. Het is gebruiksvriendelijk en ontworpen om het kaasmaakproces te vereenvoudigen. Vergeet niet om aan de andere additieven zoals calciumchloride en salpeter te denken.

Bewaaradvies voor langdurige houdbaarheid

Voor het behoud van de kwaliteit van het stremsel, bewaar je het koel en donker, bij voorkeur in de koelkast tussen de 4 en 8 graden Celsius. Op deze manier blijft het stremsel optimaal werkzaam voor jouw kaascreaties.

Met dit microbieel stremsel ben je verzekerd van een hoogwaardig product voor het maken van zowel harde als zachte kaas, aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

5 voordelen van microbieel stremsel

  1. Vegetarisch alternatief: Microbieel stremsel is een uitstekende keuze voor vegetariërs, aangezien het niet afkomstig is van dierlijke bronnen, in tegenstelling tot traditioneel stremsel dat uit de maag van kalveren wordt gehaald.
  2. Consistente kwaliteit: Omdat microbieel stremsel in een gecontroleerde laboratoriumomgeving wordt geproduceerd, biedt het een zeer consistente kwaliteit en stremkracht, wat belangrijk is voor het herhaaldelijk produceren van kaas met dezelfde kenmerken.
  3. Brede toepasbaarheid: Dit type stremsel is geschikt voor een breed scala aan kazen, van zachte tot harde varianten. Het kan gebruikt worden voor bijna elk type kaas, wat het een veelzijdige keuze maakt voor kaasmakers.
  4. Lange houdbaarheid: Microbieel stremsel is over het algemeen langer houdbaar dan dierlijk stremsel, vooral wanneer het koel en donker bewaard wordt. Dit maakt het beheer van voorraden eenvoudiger en kosteneffectiever.
  5. Geen variatie door dierlijke gezondheid: Aangezien microbieel stremsel niet afhankelijk is van dieren, zijn er geen variaties in de kwaliteit vanwege de gezondheid of het dieet van dieren, een factor die wel kan spelen bij dierlijk stremsel.

Waarom Hobbykaas?

  • Ik, Danny, ben toegewijd aan kwaliteit en klanttevredenheid.
  • Dit microbieel stremsel is ontworpen voor betrouwbaarheid en gebruiksgemak.
  • 100% tevredenheidsgarantie.

 

Lees meer

Recent bekeken Wissen

Reviews

Dit product heeft nog geen beoordelingen

Schrijf je eigen review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »