Een van de favoriete kaaskruiden onder kaasliefhebbers: ons knoflookpoeder voegt een heerlijke, aromatische smaak toe aan jouw zelfgemaakte kazen. Met zijn rijke en volle geur tilt het de smaakbeleving van kaas naar een hoger niveau.
Ons knoflookpoeder is zorgvuldig geselecteerd en fijn gemalen voor een optimale smaakervaring. De hersluitbare verpakking zorgt ervoor dat de versheid en het karakteristieke aroma behouden blijven, terwijl het product eenvoudig te doseren is.
Knoflookpoeder mengt zich perfect met de romigheid van jonge kaas, waardoor een subtiele en volle smaak ontstaat. Bij gerijpte kazen ontwikkelt de knoflook een diepe, hartige toon die perfect samengaat met de natuurlijke rijping.
Voeg eenvoudig de aanbevolen dosering van 5 gram per 10 liter melk toe aan je wrongel vlak voordat je de vorm vult. Na het afhalen van de laatste wei meng je het knoflookpoeder goed door de wrongel, laat je deze 5 minuten rusten en vul je de vorm.