TaalRademaker

Kaas je kaasje. Rademaker

Beschikbaarheid:
Op voorraad (86)

€13,50

Incl. btw
Het klassieke handboek voor de thuis kaasmaker leer alles over zuivel in dit gedetailleerde boek.

Product informatie

Kaas Je Kaasje. Joop Rademaker.

 

Alles over harde en zachte kaas, kwark en yoghurt en zelfs wei verwerking. Leer hoe je kaas maakt en wat er fout kan gaan. Dit duidelijke handboek om zelf kaas te maken is uit de persoon zelf geschreven en is duidelijk met passie gemaakt.

 

De klassieker uit de jaren 80.

 

Er wordt wel eens gesteld dat de kennis verouderd is, maar dit is niet het geval. Er zijn modernere productie methoden om thuis kaas te maken, echter staat dit handboek vol met bewezen recepten die al jaren kwaliteit leveren. Vooral voor de beginner zijn de stappen dusdanig ingericht dat de wrongel al dusdanig is doorgerijpt dat het kaasmaken nagenoeg niet meer fout kan gaan.

 

Voor wie?

 

Heb je 2 linker keuken handen maar wil je wel leren? Wil je van je eerste kaas een gegarandeerd succes maken? Wil je het perspectief van een andere tijd zien? Werken met bewezen recepten? Krijg een kijk op de basis van de kaasproductie in Nederland in de start van de opschaling na de boterberg en lees en leer van dit boek die bij de start van de kwalitatief goede kaasproductie van Nederland was en alles heeft meegemaakt.

 

 

 

Wil jij kaas leren maken? Lees dan ons blog. Deze staat vol met tips, tricks en interessante how-to's over het zelf maken van kaas in eigen keuken.

Lees meer

Recent bekeken Wissen

Reviews

Dit product heeft nog geen beoordelingen

Schrijf je eigen review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »