TaalEigen merk

Kaasdoek | neteldoek | 75 x 75 cm | Maat L

Levertijd:
2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (16)

€4,75

Incl. btw
Kaasdoek | neteldoek voor de kaasvormen zonder net of micro perforaties. Ook zeer geschikt voor dikke yoghurt of kwark. 75 x 75 cm maat L

Product informatie

Kaasdoek | neteldoek, essentieel voor kaas en zuivel bereiding.

 

Kaasdoek waarvoor heb ik die nodig?

Een kaasdoek gebruik je in kaasvormen die niet over netten beschikken zoals Kadova vormen of micro proforaties. De kaasdoek zorgt voor een water doorlatende laag zodat je de wei kan weglekken door de gaten van je kaasvormen. Als je yoghurt of kwark dik wil bereiden is een kaasdoek ook essentieel voor het uitlekken. 

Wat is een kaas en neteldoek?

Een neteldoek is een zeer fijn gewoven doek die makkelijk water en wei doorlaat. De doeken zijn sterk en makkelijk te reinigen. Het zijn doeken die licht van gewicht zijn maar wel een grote dichtheid hebben waardoor enkel vocht door het doek kan komen.

Wat kan ik allemaal doen met een kaasdoek/neteldoek?

 

De kaas en neteldoeken zijn zeer veelzijdig, zoals eerder benoemd kan je er dikke yoghurt en kwark mee filteren, maar je kan er ook het laatste beetje wrongel uit je pan mee filteren, je pekelbad filteren en natuurlijk je kaas mee persen. 

Hoe reinig ik mijn kaasdoek?

Een kaasdoek kan makkelijk in de wasmachine of je wast gewoon met de hand. Het belangrijkste wat je moet doen is het doek steriliseren, ofwel in kokend water voor gebruik of je neemt het doek mee in je chloorbad.

De geleverde kaasdoeken zijn niet steriel maar wel schoon. De 75 x 75 cm doeken zijn zeer geschikt voor de grotere kaasvormen, yoghurt en kwark. Ben je opzoek voor de kleinere kaasvormen dan zoek je misschien de 35 x 35 cm, maat S kaasdoek.

Waarom Hobbykaas?

  • Ik, Danny, ben toegewijd aan kwaliteit en klanttevredenheid.
  • Deze kaasdoek is ontworpen voor betrouwbaarheid en gebruiksgemak.
  • 100% tevredenheidsgarantie.

 

Lees meer

Recent bekeken Wissen

Reviews

Dit product heeft nog geen beoordelingen

Schrijf je eigen review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »