TaalEigen merk

Digitale kookwekker | Timer en klok

Beschikbaarheid:
Op voorraad (191)

€7,95

Incl. btw
Digitale keukentimer, met klok functie en timer. AAA batterijen worden los bijgeleverd.

Product informatie

Digitale kookwekker, Klok en timer

Digitale kookwekker

  • Timer is instelbaar per uur minuut en seconden
  • Groot en duidelijk scherm met grote knoppen
  • Handige standaard en magneet
  • AAA batterij wordt er los bijgeleverd

 

De essentie van het kaasmaken: Tijd!

 

In het kaasmaak proces is 1 van de belangrijkste factoren tijd. Iedere stap die genomen moet worden heeft een bepaalde tijdsduur. Van het verzuren van de melk tot het pekelen van je kaas, heb je een betrouwbare bron nodig om de verstreken tijd bij te houden. Iedere stap is een minimum aan hoeveelheid tijd nodig.

 

Ons eigen merk digitale kookwekker met timer en klok.

 

Ons eigen type digitale timer is speciaal geselecteerd op gebruik vriendelijkheid en op zijn eigenschappen. De knoppen zijn groot en het scherm is duidelijk afleesbaar. De kookwekker heeft een magneet op de achterzijde en kan daarmee op bijvoorbeeld je koelkast worden geplakt of ieder ander metalen oppervlakte. Ook heeft de timer een handige standaard die de klok zo flexibel maakt dat je die altijd in de buurt kan zetten. De digitale kookwekker geeft een luid signaal die je niet kan missen.

 

Waarom een digitale timer?

 

In het begin van mijn kaasmaak sessies gebruikte ik altijd mijn telefoon als timer voor de kaasmaak stappen. Echter als je geconcentreerd aan de gang bent is het makkelijk te vergeten om de volgende stap alvast te timen. Gebruik je de digitale timer dan staat die altijd in de buurt. Als je bijvoorbeeld je strem controle gaat doen en de kookwekker gaat af zet je alvast 5 minuten vast nadat je het alarm hebt gereset voor het geval de strem nog niet sterk genoeg is. Bovendien werk je veel schoner met een kookwekker.

 

Instructievideo:

Deze digitale keukentimer gebruiken we ook in onze video; Zelf kaas maken in de keuken:

Wil jij kaas leren maken? Lees dan ons blog. Deze staat vol met tips, tricks en interessante how-to's over het zelf maken van kaas in eigen keuken.

 

Lees meer

Recent bekeken Wissen

Reviews

Dit product heeft nog geen beoordelingen

Schrijf je eigen review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »