Taal



Kadova

Kadova Kaasvorm Edam 2 KG

Beschikbaarheid:
Op voorraad (14)

€109,50

Incl. btw
Perfectie in eigen keuken met Kadova. Maak de meeste authentieke Eddamer kaas of kruiden kaas met Kadova

Product informatie

Kadova kaasvorm met net en volger met volger net. Edam 2Kg

De klassieker in de Nederlandse kaashandel, de Edammer vorm. Maak de mooiste ronde en lekkerste kaas in de authentieke Edam vorm

Perfectie met de kaasvormen van Kadova

Met de unieke Kadova kaasvormen haal je het beste in huis voor het kaasmaken in eigen keuken. De vormen en volgers zijn compleet inclusief een net en volger net. Hoewel deze kaasvormen in een hoger prijssegment zitten, zijn ze de investering dubbel en dwars waard.

 

Wat onderscheidt een Kadova kaasvorm van de rest?

 

Kadova heeft de karakteristieke vormen van alle klassieke Nederlandse kazen, zoals Gouda en Edam. De vormen zijn gepatenteerd en allemaal voorzien van een unieke code waardoor je kan controleren op authenticiteit. De kaasvormen worden standaard compleet geleverd met vormnet en en volgernet. Met deze netten maak je ontzettend strakke kazen met een mooi gevormde dichte korst, ook is de weiafdrijving tijdens het persen meer dan uitstekend waardoor de kans op een zure kaas minimaal is!

 

De voordelen van Kadova:

  • Weiafdrijving gaten ook in de volger
  • Compleet met vormnet en volgernet
  • Uniek genummerd
  • Degelijke en sterke vormen
  • Stapelbaar tijdens het persen
  • Het beste voor in de keuken
  • Netten zijn los na te bestellen
  • Makkelijk reinigbaar

 

Een Kadova tip:

Na het persen haal de volger van de vorm en leg de kaas erop, vervolgens verwarm je de vorm en het net met warm water en leg je de kaas omgekeerd in de vorm voor de laatste 20 minuten rijping voor het pekelbad. Op deze manier valt de volger rand weg en heb je een ongekend mooie kaas!

Lees meer

Recent bekeken Wissen

Reviews

Dit product heeft nog geen beoordelingen

Schrijf je eigen review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »