TaalHobby Kaas

Microbieelstremsel 100 ml met doseerspuit

Levertijd:
2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (86)

€8,50

Incl. btw
Microbieel stremsel 100 ML met 6 ML doseerspuit. Microbieel stremsel voor het ambachtelijk bereiden van kaas. Creëer moeiteloos heerlijke kazen met een unieke smaak en textuur. De 100ML verpakking is genoeg voor 500 liter melk.

Product informatie

Microbieelstremsel 100 ML

Ontdek het gemak van microbieel stremsel voor het ambachtelijk bereiden van kaas. Met ons laboratorium gekweekte stremsel creëer je moeiteloos heerlijke kazen met een unieke smaak en textuur. Er zijn 2 soorten microbieelstremsel verkrijgbaar: De bacteriële versie die wordt gedupliceerd vanuit dierlijk stremsel en de schimmels en gisten variant. wij verkopen de schimmel en gisten variant, deze is vegetarisch. Liever authentiek kaasmaken? Dan raden wij onze lebstremsel aan. Vergeet ook niet om aan de andere additieven te denken die nodig zijn bij de kaasbereiding of maak je het jezelf makkelijk met een complete set.

Krachtige stremming

  • Sterkte: 220 IMCU (Internationale Melkstremmings Eenheden)
  • Dosering voor Harde Kaas: Voeg 5 tot 8 druppels toe per 1 liter melk, wat overeenkomt met 0,2 tot 0,3 ML. Voor een strakke stremming adviseren we de maximale dosering.
  • Dosering voor Zachte Kaas: Voor zachte kazen is 1 tot 2 druppels voldoende.

Handige verpakking

  • Het bewaarpotje bevat zowel een druppelaar als een doseerspuit voor nauwkeurige dosering.
  • Geef bij je bestelling aan of je de voorkeur geeft aan een 1 ML doseerspuit in plaats van een 6 ML doseerspuit. Onze doseerspuiten zijn steriel en individueel verpakt.
  • Genoeg om 500 liter melk te laten stremmen.

Gebruiksinstructies

  • Bij het eerste gebruik van de doseerspuit, druk stevig door de druppelaar. Hierna kun je de druppelaar ook normaal blijven gebruiken.
  • Bewaar het stremsel koel en donker, idealiter in de koelkast tussen de 4 en 8 graden Celsius.

Ontdek de mogelijkheden van ons microbieelmstremsel en geniet van zelfgemaakte kazen van uitstekende kwaliteit. Met deze hoogwaardige ingrediënten til je je kaasbereiding naar een hoger niveau. Bestel nu en begin met het maken van jouw eigen, ambachtelijke kazen!

Lees meer

Recent bekeken Wissen

Reviews

Dit product heeft nog geen beoordelingen

Schrijf je eigen review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »