TaalHobby Kaas

Lebstremsel 30ML met doseerspuit

Levertijd:
2 dagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (37)

€4,25

Incl. btw
Hoogwaardige lebstremsel in een handige 30ml verpakking inclusief 1ml doseerspuit.

Product informatie

Lebstremsel 30ml -  Voor het ambachtelijk en authentiek kaasmaken

Ontdek de kunst van ambachtelijk en authentiek kaasmaken met lebstremsel van HobbyKaas.nl. Onze hoogwaardige lebstremsel, verkrijgbaar in een handige 30 ml verpakking, is een cruciaal ingrediënt om zelf heerlijke kaas te maken.

Waarom lebstremsel van HobbyKaas.nl?

 

  1. Hoge kwaliteit: ons lebstremsel is van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd om optimale kaasvorming te garanderen.

  2. Krachtige werking: met slechts een kleine hoeveelheid lebstremsel bereik je een krachtige stremming van de melk, wat essentieel is voor de juiste textuur en smaak van je zelfgemaakte, authentieke kazen.

  3. Handige verpakking: de handige 30 ml verpakking maakt het doseren eenvoudig en nauwkeurig. Met de doseerspuit kun je de perfecte hoeveelheid lebstremsel toevoegen aan je kaasbereiding zonder gedoe. Ook beschikt de verpakking over een druppelaar

  4. Veelzijdig gebruik: geschikt voor diverse kaasvariëteiten, van zachte tot harde kazen, waardoor dit lebstremsel een veelzijdige keuze is voor thuisproducenten die streven naar het maken van authentieke kaas.

 

Dosering:

 

Voor een optimale stremming adviseren we het volgende:

  • 155 IMCU: Dosering van 5 tot 8 druppels op 1 liter melk / 0,2 tot 0,3 ML.
  • Voor harde kaas uit eigen keuken raden we aan om maximaal aan de dosering te zitten om een strakke stremming te verkrijgen.

 

Hoe te gebruiken:

 

  1. Voeg de benodigde hoeveelheid lebstremsel toe aan de melk volgens het recept. De handige 30 ml verpakking maakt het doseren een eenvoudige stap in je kaasbereidingsproces.

  2. Meng grondig en laat de melk rusten om de stremming te laten plaatsvinden.

  3. Snijd de gestremde melk in stukjes volgens de instructies van je kaasrecept.

Ontdek de geheimen van succesvol ambachtelijk en authentiek kaasmaken met lebstremsel van HobbyKaas.nl. Voeg dit hoogwaardige ingrediënt toe aan je kaasbereidingsarsenaal en geniet van de voldoening van het creëren van heerlijke, ambachtelijke kazen. Bestel nu en breng je kaasbereiding naar een hoger niveau!

Stremsel bewaar je koel en donker, bij voorkeur in de koelkast tussen de 4 en 8 graden Celsius. 

Lees meer

Recent bekeken Wissen

Reviews

Dit product heeft nog geen beoordelingen

Schrijf je eigen review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »